Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ N1 ]

03. 10. 2024. 19:10 >> 19:13

U LONDONU

Uhapšen muškarac, sumnja se da je kiselinom napao djevojčicu

Muškarac (35) je uhapšen nakon sumnje da je izvršio napad kiselinom na djevojku (14) ispred škole u ​​zapadnom Londonu, piše BBC.

Tigan Mekfarlan, ostaje u bolnici sa povredama koje joj „potencijalno mogu promijeniti život“ i podvrgnuta je operaciji, piše BBC.

Šesnaestogodišnji dječak je takođe povrijeđen ispred Vestminster akademije, u Vestburn parku, u ponedjeljak popodne, dok je član osoblja pokušavao da im pomogne.

Metropolitanska policija je saopštila, piše ovaj medij, da je muškarac uhapšen zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede i da je i dalje u pritvoru.

Detektivi su rekli da je čovjek bacio supstancu na tinejdžere, prije nego što je pobjegao električnim skuterom, piše u tekstu.

Kori Mekfarlan, otac povrijeđene djevojčice, rekao je da „riječi ne mogu da izraze šok, bol i traumu” kroz koje njegova ćerka prolazi, „i fizički i emocionalno”, piše u tekstu.

On je dodao da je ona prvobitno otpuštena iz bolnice, ali da je kasnije ponovo primljena.

Šesnaestogodišnji dječak je zbrinut u bolnici i sada je pušten kući, navodi se.

U onlajn objavi, Mekfarlejn je rekao: „Tiganine povrede u ovom trenutku nisu opasne po život, ali još su rani dani i biće joj potrebno dosta odmora“, piše BBC.

Dodao je i da će njegova porodica napustiti to područje.

On je zahvalio javnosti na donacijama koje su date putem onlajn prikupljanja sredstava, za koje je rekao da će pomoći u preseljenju njegove porodice koje je „postalo neophodno zbog njihovih okolnosti“, piše ovaj medij.

On je dodao da je napad „duboko uticao“ na mentalno zdravlje njegove ćerke i da je rekla da ne želi da se vrati u školu.

On želi da 14-godišnjakinja nastavi svoje studije kod privatnog nastavnika, takođe finansiranog iz javnih donacija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније