Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B./Beta

17. 09. 2024. 08:00 >> 08:00
Čitaj mi:

"zbog stranog miješanja"

Meta zabranjuje ruske državne medije na svojim platformama

Američka grupa Meta, koja je vlasnik Fejsbuka, Instagrama i WhatsApp-a, saopštila je da ruskim državnim medijima zabranjuje pristup tim platformama širom svijeta, "kako bi se izbjeglo strano miješanje".

"Nakon pažljivog razmatranja, proširili smo našu akciju protiv ruskih državnih medija", navodi se u obrazloženju Meta agenciji Frans pres.

Odluka o zabrani je donijeta pošto je američki državni sekretar Entoni Blinken u petak osudio destabilizujuće aktivnosti ruskog medija RT (Russia Today).

Blinken je ocijenio da je RT pretvoren u ogranak ruske obavještajne službe u svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније