Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.L.B.

08. 09. 2024. 12:30 >> 12:30
Čitaj mi:

Izraelske vlasti:

Naoružani napadač ubio tri civila u blizini graničnog prelaza sa Jordanom

Naoružani napadač ubio je danas tri izraelska civila u napadu blizu mosta Alenbi, graničnog prelaza sa Jordanom, prije nego što su ga snage bezbjednosti ubile, saopštile su izraelske vlasti, prenosi agencija Rojters.

"Terorista je kamionom prišao oblasti Alenbi mosta iz Jordana, izašao iz kamiona i otvorio vatru na izraelske bezbjednosne snage koje djeluju na mostu", saopštila je izraelska vojska.

U saopštenju se dodaje da su snage bezbjednosti eliminisale teroristu, a da su tri izraelska civila proglašena mrtvima kao rezultat napada.

Rojters navodi da je ovaj granični prelaz poznat i kao most kralja Huseina te da se nalazi na pola puta između Amana, glavnog grada Jordana i Jerusalima, sjeverno od Mrtvog mora.

Rojters prenosi pozivajući se na jordanskog zvaničnika i da je Jordan zatvorio prelaz preko mosta kralja Huseina sa okupiranom Zapadnom obalom dok istražuje incident.

Incident se dogodio u komercijalnoj tovarnoj zoni pod izraelskom kontrolom gdje jordanski kamioni istovaruju teret koji je ulazio na okupiranu Zapadnu obalu iz Jordana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније