Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Beta ]

13. 08. 2024. 22:12 >> 22:12

sjeverno od Nacionalnog parka Jelouston

Crni medvjed teško povrijedio djevojčicu u kampu u Montani

U jednom privatnom kampu u američkoj državi Montani, sjeverno od Nacionalnog parka Jelouston, crni medvjed je napao i teško povrijedio trogodišnju djevojčicu dok je bila u šatoru, rekli su danas lokalni zvaničnici za upravljanje prirodom.

Djevojčica je napadnuta u nedjelju uveče oko 22 sata na području kampa južno od Red Lodža, i prebačena je u bolnicu u gradu Bilingsu.

Zvaničnici kažu da nemaju podataka o njenom stanju.

Područje kampa je poslije napada evakuisano i po okolini su postavljene klopke za medvjede.

Životinja za koju se vjeruje da je napala djevojčicu uhvaćena je i uspavana u ponedjeljak ujutro, rekli su čuvari kampa.

Međutim, agencija države Montana za upravljanje prirodom još drži postavljene klopke po okolini.

Prema riječima čuvara, u okolini kampa bilo je materija koje privlače medvjede, a to su po pravilu hrana i neobezbijeđeno smeće.

Agencija za upravljanje prirodom preporučuje da se hrana, smeće i sve što širi mirise drži podalje od šatora i smješta u kontejnere ili vozila koji su otporni na medvjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније