Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Tanjug/N1 ]

22. 07. 2024. 22:53 >> 22:53

u njemačkoj

Petoro djece i troje odraslih teško povrijeđeni prilikom udara groma

Osam osoba povrijeđeno je u udaru groma tokom jakog nevremena koje je danas zahvatilo Delmenhorst Donjoj Saksoniji u Njemačkoj, javlja Bild.

Do incidenta je došlo kada je grupa odraslih i djece potražila sklonište od nevremena ispod obližnjeg drveta u parku u koje je udario grom.

Troje djece među povrijeđenima nalazi se u životnoj opasnosti.

Poziv za hitne slučajeve stigao je u 16.15 sati nakon što je grom udario u park „Graft“ u Delmenhorstu, a samo nekoliko minuta po pozivu stigli su prvi spasioci i pružili pomoć povrijeđenima.

Petogodišnji dječak i četrnaestogodišnja djevojčica su reanimirani na licu mjesta i sa povredama opasnim po život prebačeni u bolnicu.

Majka, njen suprug, ćerke od dvije i devet godina, dvanaestogodišnji sin i 31-godišnji rođak takođe su prevezeni u bolnicu gdje im je ukazana pomoć.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније