Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Tanjug [ M.V. ]

06. 07. 2024. 17:05 >> 17:05

MEĐUNARODNA AKCIJA

Europol uklonio oko 2.000 antisemitskih sadržaja sa interneta

Europol, evropska policijska služba, uklonila je oko 2.000 antisemitskih sadržaja sa interneta, prenijeli su danas izraelski mediji.

Sadržaji uklonjeni 27. juna obuhvataju govor mržnje, negiranje Holokausta i veličanje nasilja protiv jevrejske zajednice, prenosi Džeruzalem post.

Izraelski portal Ynet navodi da je inicijativu predvodila švajcarska policija, a u akciji su sarađivali pravosudni organi iz preko 18 zemalja Evrope, uključujući Veliku Britaniju, Francusku, Njemačku i Irsku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније