Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Mina [ R.B. ]

22. 06. 2024. 20:38 >> 20:38
Čitaj mi:

REGION GRISON

Švajcarska: Traga se za tri osobe zatrpane u odronu

Spasilačke ekipe još tragaju za tri osobe koje su ostale zatrpane u odronu kamenja nakon jake oluje u regionu Grison, na jugoistoku Švajcarske, saopštila je policija.

Policija je navela da spasilačke ekipe uz pomoć helikoptera i dronova nastavljaju potragu za nestalima.

Jedna žena pronađena je jutros živa u blizini sela Lostalo, sjeverno od jezera Komo, i prebačena je u bolnicu, prenio je Svisinfo.

Grmljavina i obilne padavine uslovile su sinoć visok vodostaj u Graubindenu i drugim oblastima Švajcarske.

Poznato turističko mjesto Cermat, u južnom kantonu Valis, i dalje je odsječeno nakon što su zbog posljedica poplava zatvoreni putevi i željezničke linije koje vode do grada, prenosi Tanjug.

Posebno je pogođena dolina Mesolcina južno od prevoja San Bernardino na italijanskoj granici, rekli su lokalni zvaničnici.

Policija je apelovala da se ne ulazi u podrume i podzemna parkirališta i pozvala stanovništvo da se ne kreće u zone poplave.

Dionica auto-puta na granici sa Italijom morala je da bude zatvorena za saobraćaj zbog odrona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније