Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ Tanjug ]

22. 06. 2024. 13:46 >> 14:08
Čitaj mi:

RUSKI AMBASADOR U SAD

Antonov: Amerika se trese pred Rusijom

Američke vlasti se tresu pred uspjehom Rusije i bježe od ozbiljnog razgovora sa njom, uključujući i raspravu o mirovnim inicijativama predsjednika Vladimira Putina, izjavio je danas ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov.

"Vidite da se američka administracija trese od uspjeha koji demonstriramo. Pogledajte šta se dešava na Kapitolu kada se predlažu novi zakoni da se Rusija proglašava državnim sponzorom terorizma", rekao je Antonov novinarima, prenosi Tanjug. 

Kako je kazao mnogi zvaničnici, vbježe od Rusije i ne žele da započnu ozbiljan razgovor.

"Ignorišu prijedloge koje je naš predsjednik iznio u vezi rješavanja situacije u Ukrajini", rekao je Antonov.

Prethodno je Putin iznio nove mirovne prijedloge za rješavanje sukoba u Ukrajini.

Putin je predložio priznavanje statusa Krima, Donjecke i Luganske Narodne Republike, Hersonske i Zaporoške oblasti kao regiona Rusije, konsolidaciju vanblokovskog i nenuklearnog statusa Ukrajine, njena demilitarizacija i denacifikacija i ukidanje antiruskih sankcija, ali je ukrajinska strana odbacila predlog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније