Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

N1 [ ž ]

10. 06. 2024. 10:18 >> 10:18
Čitaj mi:

IMA POVRIJEĐENIH

SAD: Bik preskočio ogradu i uletio u publiku na rodeu

Haotične scene sa rodea u Sistersu, u Oregonu (SAD). Četiri osobe su hospitalizovane nakon što je bik pobjegao iz arene i napao posjetioce, prenosi BBC.

Rodeo udruženje saopštilo je da je bik preskočio ogradu u areni, jurnuo na teren za rodeo i otrčao do štale, gdje su ga zadržali stočari.

Nekoliko ljudi je povrijeđeno, uključujući zamjenika šerifa, rekli su zvaničnici.

Sve se dešavalo dok je publika na 84. rodeu Sisters, u gradu Sisters, pjevala u subotu uveče uz pjesmu Lija Grinvuda „God Bless the U.S.A.“, većina sa upaljenim lampama za mobilne telefone.

Bik je trčao po areni i odjednom je preskočio ogradu, prema snimku koji je objavio navijač.

U saopštenju koje su u nedjelju izdali organizatori, navodi se da su četiri osobe povrijeđene „kao direktna posljedica napada bika, od kojih su dve prevezene u lokalnu bolnicu“, izvijestila je KTVZ-TV.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније