Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Beta ]

03. 04. 2024. 10:01 >> 10:01
Čitaj mi:

Francuska ministarka

Nema terorističke prijetnje usmjerene na OI u Parizu

Francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera rekla je danas da nije bilo "terorističke prijetnje" usmjerene na Olimpijske igre u Parizu i dodala da je ceremonija otvaranja Igara i dalje "centralni plan".

"Pratimo terorističke prijetnje sa svom potrebnom budnošću. Nije bilo nikakve prijetnje usmjerene ka Olimpijskim igrama", rekla je Udea-Kastera u intervjuu za Frans 2.

Francuska vlada odlučila je, odmah poslije napada 22. marta na koncertnu dvoranu u Moskvi u kojem su poginule 144 osobe, da podigne na najviši nivo stepen bezbjednosti u zemlji.

Na pitanje da li postoji plan B za ceremoniju otvaranja Igara 26. jula, Udea-Kastera je odgovorila da je ceremonija planirana na Seni i dalje centralni plan i da "postoji diskrecija koja se mora poštovati".

Ministarka je rekla da će proba otvaranja Olimpijskih igara biti održana 27. maja, a generalna proba 17. juna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније