Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б. [ N1 ]

31. 07. 2023. 17:41 >> 17:41
1

PAO SA 68. SPRATA

Muškarac koji se peo na najviše zgrade poginuo u Hong Kongu

Francuski državljanin Remi Lusidi, poznat po bavljenju ekstremnim sportovima, poginuo je nakon pada sa 68. sprata jedne stambene zgrade u Hong Kongu. Lucidi (30) se peo na kompleks Treganter kule kada je pao, piše "South China Morning Post".

Muškarac, poznat na internetu kao Remi Enigma, proglašen je mrtvim na licu mjesta.

Prema zvaničnicima Hong Konga, Lusidi je stigao u zgradu oko 18 časova i rekao obezbjeđenju da je u posjeti prijatelju na 40. spratu. Službenik obezbjeđenja pokušao je da uhapsi Lusidija nakon što je navodni prijatelj potvrdio da nema pojma o kome se radi – ali do tada je kaskader već uspio da uđe u lift.

Na sigurnosnim snimcima se kasnije vidi kako Lusidi stiže na 49. sprat, a zatim se penje stepenicama do vrha zgrade.

Prema riječima onih koji su jurili Lusidija, pronašli su otvorena vrata koja vode do krova, ali njega nije bilo na vidiku.

Policija kaže da je muškarac posljednji put viđen živ u 19.38 sati, kada je kucnuo na prozor penthausa, što je navelo sobaricu da pozove policiju.

Izvor — koji nije identifikovan u kineskom mediju — rekao je da policija vjeruje da je Lusidi bio zarobljen ispred penthausa i da je lupao u prozor tražeći pomoć prije nesreće.

Izvor blizak istrazi, piše dalje SCMP, otkrio je da je policija pronašla Lusidijevu kameru na licu mjesta i u njoj video snimke njegovih drugih pokušaja da prkosi smrti.

Policija još uvijek nije objavila zvaničan uzrok nesreće.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније