Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

T.Г. [ Beta ]

27. 10. 2022. 20:25 >> 20:28

NESTALA DVA PILOTA

U Italiji se srušio avion za borbu protiv požara

Avion za borbu protiv požara srušio se danas na obroncima vulkana Etna i sada se traga za dva pilota koja su bila u letjelici, javile su italijanske vlasti.

Kako se navodi. početkom popodneva srušio se vatrogasni "kanader" dok je gasio šumski požar na planinii Kalćinera, u provinciji Katanja (na Siciliji), javili su vatrogasci u tviter poruci.

Avion je udario u stranu planine, dodali su i naveli da je potraga za pilotima u toku.

"Bilo je više eksplozija posle udara. Avion je uništen i vatrogasci tragaju za dvoje pilota", rekao je Salvatore Koćina, regionalni direktor civilne zaštite, prenosi agencija Ansa.

Etna, visoka 3.357 metara, najviši je aktivni vulkan u Evropi sa čestim erupcijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније