Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј.

25. 09. 2022. 17:47 >> 17:43

FIGARO

Požar u magacinu najveće pijace u okolini Pariza, nema žrtava

Veliki požar izbio je danas poslije podne u magacinu najveće pijace u okolini Pariza, u mjestu Renžis, prenio je pariski list Figari i naveo da nema žrtava.

Požar je izbio u magacinu veletrgovca voćem i povrćem, u srcu čuvene međunarodne pijace na kojoj se nalazi 1.200 kompanija, javio je pariški list.

Vatra, za sada nepoznatog porijekla, zahvatila je drvene palete i potom se proširila na cijelu zgradu magacina.

Oko 30 vatrogasnih vozila i 100 vatrogasaca na licu mjestu gase požar, saopštila je ta služba i dodala da je požar pod kontrolom, nema žrtava niti opasnosti od širenja plamena.

Gust dim bio je vidljiv na nekoliko kilometara, u južnoj periferiji Pariza, kod aerodroma Orli kao i u samom glavnom gradu Francuske.

Lokalna policija je saopštila da je u toku istraga o uzrocima požara, dok se građani i vozači pozivaju da zaobilaze to područje.

Pijaca u Renžisu je centralni snabđevač Pariza i okoline i smatra se jednom od najvećih pijaca poljoprivrednih proizvoda na svijetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније