Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ M.L.B. ]

11. 06. 2022. 17:43 >> 17:40

RAISI SAOPŠTIO

Iran i Venecuela potpisali 20-godišnji sporazum o saradnji

Iran i Venecuela su danas potpisali 20-godišnji sporazum o saradnji, izjavio je iranski predsjednik Ebrahim Raisi.

"Potpisivanje 20-godišnjeg sporazuma o strateškoj saradnji (...) pokazuje odlučnost zvaničnika da razvijaju bilateralne odnose u različitim oblastima", rekao je Raisi.

On je to izjavio novinarima u Teheranu, poslije sastanka s predsjednikom Venecuele Nikolasom Madurom, koji je u posjeti Iranu.

Strateški dokument potpisali su ministri spoljnih poslova Irana i Venecuele, dvije zemlje izvoznice nafte koje su pod američkim sankcijama.

"Resorni ministri potpisali su sporazume o saradnji u oblastima politike, ekonomije, turizma, nafte i petrohemije", javila je zvanična iranska agencija Irna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније