Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Klix.ba [ B.B. ]

23. 12. 2021. 16:40 >> 16:41

TRAGEDIJA U AUSTRIJI

Dvogodišnje dijete izašlo da traži roditelje, pa se smrzlo do smrti

Dvogodišnje dijete se smrzlo ispred kuće tokom noći u opštini Urfar u Austriji. Kako izvještavaju lokalni mediji, dijete je izašlo iz kuće u potrazi za roditeljima i ostalo van previše dugo da bi medicinske ekipe mogle da mu pomognu kad su ga pronašli.

Mališan je bio sam u kući, tokom noći, pošto su roditelji bili kod komšije. Oni su mislili da ga mogu preko "bebifona" nadzirati i čuti kad se probudi.

Međutim, očigledno da uređaj nije alarmirao roditelje kada je, tokom večeri ili noći, dijete izašlo iz kuće, javio je Tanjug.

Roditelji su tek u ranim jutarnjim satima primijetili da djeteta nema i pronašli su ga izvan kuće. Dvogodišnjak se smrzao i ljekari hitne pomoći nijesu uspjeli da ga reanimiraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније