Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ M.L.B. ]

03. 12. 2021. 22:25   >>  22:28 1

TESTIRA SE SVAKI DAN

Promukli Bajden rekao da ima običnu prehladu

Predsjednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je njegov vrlo promukli glas samo zbog "prehlade" koju je dobio od svog unuka i dodao da "svakodnevno" radi test na korona virus.

Bajden je danas govorio o ekonomiji, a glas mu je bio promukao, sa po nekim kašljem zbog čega su ga novinari pitali za zdravlje.

"Dobro sam. Svaki dan se testiram na kovid-19. To što imam je od unuka od godinu i po dana koji je imao prehladu, a koji voli da grli svog deku. To je samo obična prehlada", rekao je Bajden, koji je prošli vikend, praznik Dan zahvalnosti, proveo sa porodicom.

SAD strahuju od skoka broja slučajeva kovida-19 sa dolaskom zime i širenjem novog soja omikrona.

Nezavisno od pandemije korona virusa, zdravlje Bajdena, koji ima 79 godina i najstariji je predsjednik ikad izabran u SAD, privlači posebnu pažnju u zemlji.

On je prije dvije nedjelje imao generalni ljekarski pregled, a Bijela kuća je objavila detaljne rezultate, i na kraju je njegov ljekar dao uvjeravanja da je "dobrog zdravlja".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније