Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Agencije, objavila B.B. ]

24. 10. 2019. 12:20 >> 12:41
1

NOVI DETALJI NESREĆE U ENGLESKOJ

Smrznuti muškarci bili kineske nacionalnosti

BBC je objavio kako su svih 39 umrlih koji su juče pronađeni u hladnjači kamiona u istočnom dijelu Londona, kineske nacionalnosti.

Ova informacija je došla nakon što su belgijske vlasti objavile detalje o ruti kojom je kamion putovao do Engleske.

Iz Belgije javljaju i kako nije jasno kada su žrtve ušle u kamion-hladnjaču, te je li se to dogodilo u Belgiji.

U kamionu, koji je vozio Mo Robinson iz Sjeverne Irske, nalazilo se 38 odraslih osoba i jedan tinejdžer. Krenuli su u potragu za "boljim životom" u Veliku Britaniju iz Belgije, a stradali su surovom smrću. Njihova agonija je trajala satima. Bili su zatvoreni u hladnjači, bez vazduha, i bez šanse da neko čuje njihove vapaje.

Sumnja se da su se oni smrzli u "apsolutno užasnim" uslovima, prenosi Dejli mejl. Stručnjaci smatraju da je temperatura u rashladnoj prikolici bila niža od -25 stepeni.

Prije otkrića da se u kamionu nalaze tijela 39 osoba, oni su unutra proveli najmanje 15 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније