Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

A.J.

19. 07. 2024. 10:53 >> 10:53
Čitaj mi:

CEDIS

Veliko opterećenje mreže u Tivtu, smanjena pouzdanost napajanja strujom

Iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) obavijestili su da je jutros došlo do problema na kablu kojim se napaja dio Tivta, ali da svi korisnici imaju uredno napajanje strujom. Naglašavaju da je zbog velikih opterećenja mreže smanjena pouzdanost napajanja, te da ekipe rade na otklanjanju kvara.

"Jutros oko 6 sati došlo je do problema na kablu kojim se napaja dio Tivta. Svi korisnici imaju uredno napajanje električnom energijom. Međutim, zbog velikih opterećenja mreže smanjena je pouzdanost napajanja s obzirom da se korisnici napajaju sada samo sa jednog kabla. Ekipe rade na otklanjanju nastalog problema. U slučaju da potraju radovi biće uvedena naizmjenična isključenja djelova Tivta do završetka saniranja kvara na kablu", saopštili su iz CEDIS-a na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније