Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Klix.ba ]

19. 08. 2024. 22:01 >> 22:02
1
Čitaj mi:

Drama u Hercegovini

Pucnjava u Nevesinju, veliki broj policajaca na terenu

U nevesinjskom selu Zovi Do skoro cijelo poslijepodne odjekuju pucnji, a na mjestu događaja je veliki broj policajaca.

Na mjestu događaja je veliki broj nevesinjskih policajaca, a stigla je i Žandarmerija iz Trebinja. U Zovi Do upućena su i dva vozila Hitne pomoći Doma zdravlja Nevesinje.

Prema zvaničnim informacijama iz MUP-a RS-a, zasad nema povrijeđenih i u blizini ove lokacije nema civila. Međutim, ističu da osoba koja se nalazi u napuštenom objektu i puca želi s policijskim službenicima komunicirati na engleskom jeziku.

Trenutno nisu poznate okolnosti pucnjave, a BN televizija navodi da se jedna osoba zatvorila u objekat odakle puca i da je riječ o migrantu. Oni takođe navode da postoji mogućnost da je u objektu više osoba.

Međutim, ove informacije nisu zvanično potvrđene.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније