Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.J. [ Beta ]

10. 08. 2024. 22:23 >> 22:23
26
Čitaj mi:

srbija

Blokirana pruga na Prokopu, vozovi stali i na Novom Beogradu

Dio učesnika protesta protiv iskopavanja litijuma u Beogradu ušao je u zgradu željezničke stanice Prokop uzvikujući parole "Neće kopati", a kako su aktivisti rekli za TV N1, obavijestili su Željeznice Srbije da je pruga blokirana.

Na čelu kolone su aktivisti neformalne grupe "Borba" koji su pozvali ljude da uđu a kolosjek gdje su razvili srpsku zastavu i blokiraju prugu.

Oni su najavili da će, ukoliko policija upotrebi silu prema demonstrantima, krenuti prugom ka stanici Novi Beograd, jer su, kako kažu, čuli da veliki broj policajaca ide ka toj stanici.

Druga grupa ljudi uputila se sa Gazele ka željezničkoj stanici Novi Beograd, gdje je zaustavljeno više vozova iz kojih su putnici već izašli.

Organizatori velikog protesta protiv iskopavanja litijuma ranije su najavili da će ove dvije željezničke stanice biti blokirane, a u prekidu je i saobraćaj na mostu Gazela.

Пратите нас на

Коментари26

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније