Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

RTS [ M.V. ]

16. 06. 2024. 19:29 >> 19:29
3

MUP SRBIJE

Dačić: Međunarodna zajednica ćuti o hapšenju Srba

Srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je povodom privođenja i maltretiranja mladića srpske nacionalnosti u Leposaviću od strane kosovske policije, da međunarodna zajednica o takvim događajima ćuti, a da Beograd ne dobija zvanične informacije.

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloljetnika.

"Mi kada želimo da saznamo bilo šta što je vezano za bezbjednost naših građana unutar Srbije, znači na Kosovu i Metohiji, mi moramo da se oslanjamo na naše izvore od strane naših građana, nikakve zvanične informacije nemamo ni od koga ko se bavi tim nekim policijskim poslom", rekao je Ivica Dačić, na pitanje Tanjuga.

Napomenuo je da policijski posao prije svega pokriva Euleks, ali da bi trebalo da bude i KFOR. 

"Mi zaista sa velikim negodovanjem i zaprepašćenjem gledamo na to kako se primjenjuje nasilje prema građanima Srbije", rekao je ministar policije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније