Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

M.M. [ RTS ]

29. 03. 2024. 11:03 >> 11:24
1
Čitaj mi:

MUP SRBIJE

Pretražuju teren oko kuće, traga se za dvogodišnjom Dankom

Od utorka se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je nestala u Banjskom polju kod Bora. Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije MUP-a započeli su detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala djevojčica.

Od utorka traje potraga za dvogodišnjom Dankom, čiji je nestanak prijavila majka. Tokom jučerašnjeg dana bagerom je raščišćavan teren oko kuće u Banjskom polju, odakle se djevojčici gubi svaki trag.

Cilj takve pretrage je, kako javlja dopisnik RTS-a, da se provjeri da li ispod granja ima nekog dokaza koji bi pomogao u potrazi.

U potrazi za djevojčicom učestvuje stotine pripadnika policije, žandarmerije, GSS, lovci.

Angažovane su i bespilotne letjelice, sa termovizijskim kamerama, a teren nadlijeće i helikopterska jedinica.

Iako je policija u srijedu saopštila da se obustavlja terenska pretraga, jer sve ukazuje na to da se djevojčica ne nalazi na području sa kojeg je nestala, policijske snage i spasilačke ekipe i dalje su na terenu. Istovremeno, kako je saopšteno, traje intenzivan operativni rad.

Sinoć je u Banjskom polju bio i ministar policije Bratislav Gašić.

Djevojčica Danka Ilić ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније