Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta/I. P. ]

26. 09. 2022. 13:35 >> 13:32
10

DODIK OTKRIO

"U Sarajevu ne pijem ni njihovu vodu, bojim se da će me otrovati"

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da kada odlazi u Sarajevo na posao tamo ne pije ni "njihovu vodu", jer se "boji da bi ga neko mogao otrovati".

"Meni uopšte nije svejedno šta jedem i pijem kada idem u Sarajevo. Hoće li mi neko podvaliti neko jelo. Ne bi trebalo da budem naivan, da me neko tamo zavali i otruje", rekao je Dodik u sinoćnjem intervjuu za Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS).

Dodao je da "nema ništa od toga da bude dobronamjeran".

"Ja ne pijem njihovu vodu. I danas kad idem u Sarajevo flašica je ovdje", kazao je Dodik, pokazujući na džep sakoa.

Dodao je da ga "nije briga, šta god ko mislio o tome".

"Ne jedem tamo, ne pijem vodu, vratim se u Istočno Sarajevo, doručkujem, ručam, šta god treba, tako je danas, a tako je bilo i ranije", naveo je Dodik.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније