Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

09. 09. 2024. 13:14 >> 13:14
1

ČARAPIĆ

"Milatović i Abazović su ti koji su sa DPS-om rušili vlast"

Poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić rekao je da su Jakov Milatović i Dritan Abazović ti koji su sa DPS-om rušili vlast.

Čarapić je komentarisao izjavu Milatovića, koji je optužio premijera i bivšeg partijskog kolegu Milojka Spajića da je, uoči pada 42. Vlade u kojoj su obojica bili ministri, imao intenzivnu komunikaciju sa kabinetom tadašnjeg šefa države Mila Đukanovića kako bi se usvojili određeni zakoni o kripto-valutama.
 
Milatović je te navode iznio u emisiji “Jedan običan podkast” u kom je gostovao zajedno sa liderom Građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem
 
“U okviru svoje kampanje sad su se sjetili nekih razgovora Spajića sa Đukanovićem iako su upravo Milatović i Abazović ti koji su sa DPS-om rušili vlast i pravili dogovore o manjinskoj podršci”, naglasio je Čarapić na mreži X.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније