Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

06. 09. 2024. 09:13 >> 09:21
Čitaj mi:

vukićević - gerasimenko

"Zahvalni na podršci Ukrajine evropskom putu Crne Gore"

Ministarka saobraćaja Maja Vukićević razgovarala je sa ambasadorom Ukrajine u Crnoj Gori, Olehom Gerasimenkom. Na sastanku je zaključeno je da je današnji sastanak potvrda dobrih bilateralnih odnosa Crne Gore i Ukrajine.

"Zahvalni smo na neizostajućoj podršci Ukrajine na evropskom putu naše države. Vi ste primjer dugogodišnjeg kredibilnog partnera i dozvolite mi da izrazim nadu da će se na teritoriji vaše države ubrzo uspostaviti mir'', saopštila je Vukićević, na samom početku sastanka.

Sagovornici su razmijenili iskustva i ideje usko vezane za trenutne, otvorene projekte iz deomena nadležnosti Ministarstva saobraćaja i saglasili se da bojni planovi i aktivnosti, kojima se bavi ovaj resor, mogu biti brže ostvarivi i kroz različite modlitete sardanje sa inostranim investitorima.

Ministarka saobraćaja je naglasila da su partnerski odnosi, koji se realizuju mehanizmima saradnje sa stranim kompanijama ulagačima, u prvom redu oni koji se odnose na zajednički rad na infrastrukturnim projektima, iz oblasti državnih puteva, sektora željeznice i avio saobraćaja, ali i mnogi drugi projekti ovog resora, nešto na čemu treba intenzivno raditi i u predstojećem periodu, u nadi da ćemo kroz veći broj konkretnih projekata snažiti domaću ekonomiju, u cilju dobrobiti svih građana naše države.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније