Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

05. 09. 2024. 14:57 >> 14:58
Čitaj mi:

REAGOVANJE

URA povodom smjene Martinovića: Spajićeva vlada dotakla dno

Vlada na čelu sa Milojkom Spajićem je ponovo dotakla dno smjenom direktora Nacionalnih parkova Crne Gore Vladimira Martinovića, poručuju iz Građanskog pokreta URA.

Iz GP URA tvrde da je Martinović u prethodne dvije godine postigao istorijske rezultate.

"Sva predizborna obećanja o meritokratiji, poštovanju rezultata i stručnosti pala su u vodu prvih dana rada 44. Vlade, kada su sve važne državne institucije podijeljenje kao partijski plijen, članovima partija, kumovima i ujacima", dodaju iz URA.

Iz URA navode da su najvidljiviji rezultati ostvareni u zaštiti nacionalnih parkova i prirodnih bogatstava države.

"Tu je i izuzetno jaka borba protiv krivolova i milionski vrijednih mafijaških poslova, povećanje rasta posjetilaca, prihoda i finansijska disciplina u ovoj instituciji, za Spajića i njegove pione u Vladi ništa ne znače", ističu iz Građanskog pokreta URA.

Iz URA dodaju da su ponosni smo na rezultate Martinovića koji će ostati upamćen kao direktor koji je postigao rezultate koji mogu biti primjer svima u državi.

"U prethodnim godinama Nacionalni parkovi su bili državna firma koja je imala najbrži razvoj sa najvećim rastom prihoda i dupliranim brojem posjeta. Ipak, politika gubitničkog trija Spajić-Mandić-Bečić je ovim činom pokazala da su rezulteti nevažni i da je urušavanje institucija jedina agenda koji oni imaju. Ipak, građani sve vide, tako da će im odgovori uskoro stići i sve im se vratiti kao bumerang", zaključili su iz URA.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније