Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

28. 08. 2024. 18:44 >> 18:45
Čitaj mi:

dps

"Nastavak krize u Andrijevici potvrda neodgovornosti prema građanima"

Iz Demokratske partije socijalista u Andrijevici poručili su da je tvrdnja čelnika pojedinih političkih partija koje su učestvovale na lokalnim izborima u tom gradu da je Andrijevica pred finalnim dogovorom za formiranje vlasti, "ništa drugo do još jedna obmana koja se plasirala kako bi se pokušala prikriti činjenica da ovaj grad nastavlja da potresa nezapamćena politička kriza koja u kontinuitetu traje već mjesecima".

Kako su naveli, sve je na štetu "samo i isključivo građana".

"Tačno je da je na današnjoj sjednici Skupštne Opštine Andrijevca na dnevnom redu bio izbor predsjednika gradskog parlamenta, ali su propustili da javnost upoznaju sa tim da je nakon utvrđivanja dnevnog reda odbornicima data pauza sa koje se nikada nijesu vratili u odborničke klupe", istakli su iz DPS-a u Andrijevici. 

I još jednom, ističu, oni koji se predstavljaju kao najglasniji branitelji izborne volje naroda, "sprovode svojevrsne političke vratolomije" kako u Opštini Andrijevica, tako i širom Crne Gore isključivo iz jednog razloga – kako bi se spriječio povratak na vlast Demokratske partije socijalista.

"U Andrijevici je DPS osvojila čak 11 mandata i na taj način pokazala svoju snagu. Sa druge strane, dogovor pokušavaju napraviti oni koji su zajedno slabiji od naše partije pokušavajući na taj način izvrgnuti osnovne demokratske principe koji podrazumijevaju da se vlast formira oko onog ko je ostvario najbolji izborni rezultat. Upravo zbog toga, uzalud svi pokušaji i mahinacija PES-a i SNP-a, vlast nećete formirati jer je to suprotno onome što su gradjanke i gradjani tražili na izborima", zaključili su iz te partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније