Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

15. 08. 2024. 12:10 >> 12:10
19

O FLAJERIMA

Stanić: Vučićeva škola kroz djelovanje PES-a seli se u Crnu Goru

Vučićeva škola prodaje magle se kroz djelovanje Pokreta Evropa sad (PES) seli u Crnu Goru, saopštio je predstavnik Evropskog saveza i predsjednik Glavnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić.

"Građani sa zebnjom čekaju da vide što je danas poskupjelo, dok im veseli Milojko sa bilborda poručuje da nikad nijesu živjeli bolje. Sad se sa bilborda spustio i do vrata svakog od nas, jer uvijek agilna Pošta građanima uz račun za struju dijeli i političke bajke Milojka Spajića", kazao je Stanić.

On je pozvao nadležne državne organe da u hitnom roku ispitaju sve detalje od cijene do ugovora i odluke Pošte.

"Jer je Pošta državna kompanija, a PES se finansira iz budžeta Crne Gore (valjda?) tako da se i u jednom i u drugom slučaju radi u o javnom novcu", dodao je Stanić.

Kazao je da je potpuno ispravno što program PES dolazi baš uz račune.

"Nema primjerenije stvari od te. Od kad su došli na vlast poskupjelo je baš sve, a račun, inflacija, poskupljenje, akcize, porezi, povećanje, prirezi, dažbine su postale najčešće riječi", rekao je Stanić.

Poručio je PES nije u stanju da dovedu makar jednog investitora, nema ni jedne nove fabrike, "turistička sezona će biti katastrofalna, ali građani ne brinite – evo vam flajer".

"Pravu ocjenu svoje vlasti će družina, koje je svakim jutrom sve manje, vidjeti na prvim narednim izborima. Tamo će im građani dati ocjenu za bahatost, pad standarda, cijene kao u Švedskoj i standard u opadanju. Do tada – pozivamo nadležne državne organe da ispitaju kako se moglo desiti da se građanima uz račun za struju daje i predizborni program partije na vlasti. Jer nećemo od Crne Gore praviti Vučićevu Srbiju", zaključio je Stanić.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније