Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

03. 08. 2024. 10:01 >> 10:00
1

RUKOVODSTVU I GRAĐANIMA

Mandić čestitao Dan opštine Plužine i Petnjica

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Plužine predsjedniku Opštine Slobodanu Deliću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću i svim građanima Plužina, a uputio je čestitku i povodom Dana opštine Petnjica predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću i svim Petnjičanima.

 

"Piva i Plužine definisali istoriju naše zemlje"

"Piva i Plužine kao njeno srce, definisali su istoriju naše zemlje i kao takvi zaslužuju posebnu pažnju svih nas", naveo je u čestitci  Mandić.

On je dodao da tu opštinu krasi bogatsvo koje se ogleda u velikom hidro i energetskom potencijalu, kao i biodiverzitetu koji je čini idealnim mjestom za razvoj turističke ponude naše zemlje.

"Izuzetno je važno da svi, bilo na državnom ili na lokalnom nivou, budemo u potpunosti posvećeni stvaranju društva mira i stabilnosti, jer je to temelj izgradnje bolje budućnosti koju od nas očekuju građani Plužina i Crne Gore. U tom kontekstu, posebno želim da istaknem jačanje saradnje između svih lokalnih samouprava u našoj zemlji i Skupštine Crne Gore", zaključio je predsjednik Mandić.

"Petnjicu krasi bogatstvo različitosti"

"Petnjicu, kao jednu od najmlađih opština u našoj zemlji, krasi bogatstvo različitosti i smatram da bi u budućnosti upravo taj aspekt ove opštine mogao biti glavna turistička ponuda, koja će siguran sam, biti osigurana kvalitetnom promocijom u toj oblasti", naveo je Mandić.

Dodao je da danas posebno želi da istakne i zahvalnost prema svim iseljenicima koji nisu zaboravili kraj iz kog potiču, već ga sa pažnjom njeguju i obilaze, te podvukao da će Crna Gora pronaći način da omogući tim ljudima, koji su brojnim načinima vezani za našu zemlju, da postanu njeni državljani.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније