Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

23. 07. 2024. 17:44 >> 17:58
Čitaj mi:

ČLAN PREDSJEDNIŠTVA SD-A

Bećirović pita BS: Da li bi Husović ušao u rekonstruisanu Vladu?

Odluka Bošnjačke strankeda uđe u rekonstruisanu Vladu ne bi bila ni u kom smislu problematična da u tu istu Vladu zajedno sa njima ne ulaze politički subjekti koji su dijametralna suprotnost od onoga za šta se makar deklarativno zalaže BS, smatra član Predsjedništva SD-a Nermin Bećirović.

Bećirović je upitao članove BS treba li da ih podsjeća sa kim to oni danas sklapaju savez i sa kim tvore novu vladajuću većinu.

"Treba li da ih podsjećam ko ih je vrijeđao u Skupštini Crne Gore i govorio da ne mogu da dozvole da “tamo neki Bošnjaci upravljaju Crnom Gorom i da se nesto pitaju u njoj"? Treba li da ih podsjećam ko je pozivao ratne drugove da se otkopa oružije i spremi za akciju? Treba li da ih podsjećam kakav odnos imaju prema genocidu u Srebrenici, kakav odnos imaju prema žrtvama u Štrpcima, prema antifašističkoj borbi i principima i vrijednostima antifašizma? Treba li da ih podsjećam ko su ratni heroji i moralni uzori njihovim novim koalicionim partnerima, ko su i kakve vojvode u Crnoj Gori? Na kraju želim da ih pitam da li bi ovakav potez napravio časni, pošteni i mudri rahmetli Rafet Husović, čovjek koji je bio na ponos svim građankama i građanima u Crnoj Gori bez obzira kako se nacionalno i vjerski opredjeljuju, jer on je prije svega bio državnik pa tek onda predsjednik političke partije?", zaključio je Bećirović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније