Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

21. 07. 2024. 10:00 >> 10:00
1
Čitaj mi:

Predsjednik Vlade čestitao Dan opštine

"Valorizacija resursa i infrastrukturni projekti garant razvoja"

Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao je građankama i građanima Berana Dan Opštine.

„U ime Vlade Crne Gore i u svoje lično ime, najiskrenije vam čestitam 21. jul – opštinski praznik, koji nas podsjeća na neizmjernu snagu pravdoljublja, zajedništva i solidarnosti. To su temelji uspjeha, koje baštini i naša generacija, okupljena oko nastojanja da Crnoj Gori obezbijedi prosperitetnu budućnost“, naveo je predsjednik Vlade u čestitki.

Uvjeren je da građanke i građani Berana, dijele spremnost da, tradicionalno afirmišući bogatstvo različitosti, društveni dijalog i slogu, još snažnije nastave da doprinose reformskim procesima i valorizaciji sveukupnih opštinskih resursa.

„Započeti kapitalni projekti u sjevernoj regiji i oni koje ćemo kao prioritetne vrlo brzo pokrenuti, doprinijeće da zajedničkim naporom i održivim upravljanjem ostvarimo privredne uspjehe, na korist svih građana Berana. Seoski, etno i planinski turizam kao i bolja iskorišćenost agrarnog, šumskog i vodoprivrednog potencijala, razvojna su šansa opštine“, istakao je Spajić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније