Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

23. 06. 2024. 12:30 >> 12:30
2
Čitaj mi:

MARKOVIĆ (PES)

"Inicijative za rušenje vlasti u Podgorici nemaju većinu"

Odbornica Pokreta Evropa sad u Skupštini Glavnog grada Branka Marković ocijenila je da onicijative odbornika opozicije za rušenje vlasti u Podgorici očigledno nemaju većinu.

Odbornica PES-a je poručila da, iako se opozicija spremala za prekompoziciju vlasti i za predizbornu kampanju u toku ljetnje turističke sezone, "sve su prilike da u tom neracionalnom planu neće imati dovoljnu podršku".

"Prošlo je nekoliko dana od kada su formalizovane inicijative koje sadrže potpuno neutemeljena obrazloženja i koje su bile optimistično najavljene. U međuvremenu jasno je da inicijative SD, SDP, LP, iako imaju podršku DPS-a, a i spremnost nekih vladajućih konstituenata da im se pridruže, ipak nemaju dovoljnu podršku za prekompoziciju vlasti u Glavnom gradu", saopštila je Marković.

Ističe da je pokušaj destabilizacije vlasti u Glavnom gradu osuđen na propast.

"Pokušaj destabilizacije tek nakon prve godine nove gradske uprave, koja je naslijedila sve probleme prethodne višedecenijske vlasti, osuđen je na propast, jer građani vrlo dobro pamte ko je i na kakav način upravljao Podgoricom decenijama", zaključuje odbornica. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније