Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

22. 06. 2024. 17:21 >> 17:21
2
Čitaj mi:

GOŠĆA NIMANBEGUA

Osmani u Crnoj Gori: Za Kosovo je Ulcinj drugi dom

Predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu ugostio je danas predsjednicu Kosova Vjosu Osmani Sadriu, ambasadorku Kosova u Crnoj Gori Arianu Žerka Hodža, kao i šeficu kabineta predsjednice Leartu Holaj.

Osmani je čestitala Nimanbegu na novoj poziciji.

"Za Kosovo je Ulcinj drugi dom i to najbolje dokazuju naše istorijske, kulturne i turističke, porodične i poslovne veze", poručila je ona.

Nimanbegu se zahvalio na posjeti Ulcinju.

"Za nas su narod Kosova i institucije Kosova bili, jesu i ostaće put intelektualnog, kulturnog i turističkog razvoja na čemu smo vam vječno zahvalni. Naš zajednički put dviju država Kosovo i Crne Gore ka evropskim integracijama, dobrim međudržavnim odnosima, produbljivanju saradnje na različitim nivoima biće moto na kome ću graditi politiku institucije koju vodim", istakao je on.

Sastanku su prisustvovali i ministar za ljudska i manjinska prava u Crnoj Gori Fatmir Djeka, potpredsjednik opštine Sabri Salaj i direktor Turističke organizacije Ćazim Hodžić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније