Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

13. 05. 2024. 14:05 >> 14:10

PRIHVATILI POZIV

Bošnjačka stranka: Bićemo dio nove većine u Ulcinju

Glavni odbor Bošnjačke stranke prihvatio je prijedlog Opštinskog odbora BS Ulcinj, o formiranju nove parlamentarne većine u ovom gradu.

„Nakon što je skupštinska većina koja je vršila vlast u Ulcinju od 2022. godine i formalno prestala da postoji, OO BS Ulcinj je prihvatio poziv da bude dio nove lokalne većine, koju će činiti FORCA, DPS, DP, SDP i SD. Stavljajući interes građana na prvom mjestu, kao i činjenicu da smo na pragu turističke sezone, Bošnjačka stranka će kao konstruktivan partner dati svoj doprinos na planu daljeg razvoja grada, sa posebnim akcentom na poboljšanje uslova života u naseljima gdje žive pripadnici bošnjačkog naroda“, navodi se u saopštenju.

Ulcinjski SD i SDP juče su prihvatili poziv Force, DP i DPS-a da zajedno formiraju novu lokalnu vlast u Ulcinju. 

Shodno koalicionom sporazumu, početkom juna URA je trebalo čelnu poziciju u naredne dvije godine, do redovnih izbora, da prepusti Forci, a da od nje preuzme funkciju šefa lokalnog parlamenta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније