Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

07. 05. 2024. 13:53 >> 14:33
Čitaj mi:

PORUKA MINISTRA ODBRANE

Krapović čestitao Gašiću: Stabilnost naš zajednički cilj

Ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović čestitao je Bratislavu Gašiću povodom stupanja na dužnost ministra odbrane Srbije.

Krapović je istakao važnost dobrosusjedskih odnosa dvije zemlje koji su, kako je naglasio, od izuzetnog značaja za mir i stabilnost u regionu.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, Krapović je uvjeren u nastavak revitalizacije odbrambene saradnje dvije zemlje kroz primjenu aktivnosti predviđenih Planom bilateralne vojne saradnje za 2024. godinu.

"Postoji dodatni prostor za njeno intenziviranje, uz poštovanje nacionalnih spoljnopolitičkih prioriteta i opredjeljenja. Doprinos regionalnom prosperitetu i stabilnosti je naš zajednički cilj", zaključio je Krapović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније