Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.J.

23. 04. 2024. 19:03 >> 19:04

VEŠOVIĆ ODGOVORIO ĆULAFIĆU

"Inferiorna jedino politika DPS"

Nove/stare propagandne prozivke iz DPS-a na račun predsjednice Skupštine Glavnog grada, ovoga puta u potpisu odbornika Stefana Ćulafića, potvrdila su konfuziju i politički očaj u podgoričkom DPS-u, kazao je odbornik Prave Crne Gore u Skupštini Glavnog grada Stefan Vešović.

"Dok neki odbornici DPS-a javno tvrde da se gradonačelnica nalazi u sjenci predsjednice Skupštine, te da je dr Borovinić Bojović stvarni šef većine, odbornik Ćulafić joj pripisuje političku inferiornost u odnosu na gradonačelnicu Injac. Očigledno je da u DPS odavno ne mare ni za logiku sopstvenih stavova, kao što nisu ni za potrebe građane. Ili su im prosto bliski obrti i zapleti iz latinskih TV sapunica. U svakom slučaju, za koji god se od ova dva pomenuta narativa na kraju odluče - svejedno je, jer su oba suvoparne političke floskule", kazao je Vešović.

Zato, kako je kazao, sada DPS zvuči kao raštimovani orkestar za čiju muziku građani nisu zainteresovani, jer ne korespondira sa njihovim potrebama.

Slično je, dodaje, i sa ostalim kritikama od strane DPS-a, jer "iste ne dolaze kao rezultat problema građana, već su samo plod ljutnje DPS-a što više nisu vlast poslije 30 godina."

"Gradski parlament je sa predsjedavajućom dr Jelenom Borovinić Bojović na čelu, za kratko vrijeme postao istinska kuća demokratije u kojoj mi odbornici zajedno sa njom radimo punim intenzitetom. Odbornik Ćulafić je polukomični pokušajem da predsjednici skupštine pripiše političku inferiornost, zapravo opisao svu političku inferiornost svoje partije, čime su sve više nezadovoljni i glasači DPS-a. Zato im na kraju prenosim poruku građanki i građana Podgorice: umjesto dokonih intriga, uzmite i radite nešto za interes Podgorice. Probajte, lijepo je", zaključio je Vešović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније