Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

22. 03. 2024. 14:50 >> 14:52
Čitaj mi:

SUDSKI SAVJET

Za sudije Apelacionog suda sedam kandidata

Na javne oglase za izbor dvoje sudija Apelacionog suda prijavilo se sedam kandidata, kazali su agenciji MINA iz Sudskog savjeta.

Kako su naveli, kandidati su sudije podgoričkog Višeg suda  Vojislavka Vuković Goločevac i Predrag Krstonijević, sudija Osnovnog suda u Ulcinju Gazmend Kalabrezi i bjelopoljskog Višeg suda Dragan Mrdak.

Kandidati za poziciju u Apelacionom sudu su i sutkinja Privrednog suda Dijana Raičković, specijalna tužiteljka Zorica Milanović i predsjednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić.

Lista kandidata je, kako su kazali iz Sudskog savjeta, sastavljena na osnovu dva javna oglasa za izbor po jednog sudije Apelacionog suda, koji su raspisani 11. septembra prošle i 12. februara ove godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније