Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

15. 03. 2024. 16:52 >> 16:56
Čitaj mi:

POSLANIK URA

Adžić: Spajić ponizio Šaranovića, mafija ohrabrena

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA i poslanik u Skupštini Filip Adžić saopštio je da je premijer Milojko Spajić protivzakonitim djelovanjem bezbjednosni sektor bacio na koljena.

"Imali smo ranije situaciju u kojoj je ministar pravde Andrej Milović pokušao da diskredituje Specijalno policijsko odjeljenje(SPO) i njegovog šefa gospodina Šukovića, i na taj način pokušao da unese nemir, pometnju i da zaustavi aktivnosti koje sprovodi SPO. A sada imamo situaciju i da se premijer Spajić obračunava sa sektorom bezbjednosti i da sve čini da ga ponizi, počev od ministra unutrašnjih poslova gospodina Šaranovića", poručio je Adžić na Odboru za bezbjednost. 

Adžić, koji je bivši ministar unutrašnjih poslova, tvrdi da je Spajićeva odluka nezakonita, jer je njome prekršen član Zakona o unutrašnjim poslovima. 

"Nakon toga smo čuli optužbe ministra Šaranovića na račun premijera Spajića, najavljene su krivične prijave, ako imamo takvu situaciju jasno je da postoji određeni sukob i protivzakoniti interes. Zato je interes i pravo građana da znaju šta se dešava", dodao je on.

Prema njegovim riječima, "mafija se ne trese od ponoćnih sjednica Vlade, nezakonitih odluka premijera, preuzimanja nadležnosti i poniženja ministra, urušavanja integriteta policijskih službenika i najavljenih krivičnih prijava protiv Vlade". 

"Upravo to hrabri i osnažuje kriminalne strukture, a sektor bezbjednosti baca na koljena", zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније