Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 03. 2024. 17:50 >> 17:53
3

reagovanje

DPS: PES instrument u rukama Nove srpske demokratije

Iz DPS Crne Gore kazali su da je skidanjem inicijative za smjenu Andrije Mandića Pokret Evropa sad potvrdio da je beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije.

"Najava da će Pokret Evropa sad, na sjednici Skupštine koja je zakazana za ponedjeljak, inicirati skidanje inicijative za smjenu Andrije Mandića sa dnevnog reda novo je poniženje ovog raspadajućeg pokreta koje je još jednom potvrdilo da su Spajić i PES ništa drugo do beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije. Nakon skandaloznih izjava kako je Andrija Mandić zapravo crnogorski Dalaj Lama i ćutanja na nacionalističke ispade Daria Vraneša i Marka Kovačevića uz prećutnu saglasnost za hvalospjeve Dodika o “srpskom svetu“ u Skupštini Crne Gore, ogoljena je suština aktuelne konstelacije političke scene i postalo do kraja jasno da je šef ove parlamentarne većine Andrija Mandić, dok je Milojko Spajić njegov najobičniji šegrt", rekli su iz DPS Crne Gore. 

Na kraju, u skladu sa poslovicom da ne pada snijeg da pokrije brijeg, već da svaka zvjerka pokaže trag, vjerujemo da su i ovakvi događaji dragocjeni jer više nema nikakve dileme – između PES-a i Nove srpske demokratije nema nikakve razlike u ciljevima, poručuju. 

"Te vrijednostima i političkom programu", naveli su iz DPS Crne Gore. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније