Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

26. 02. 2024. 20:05 >> 20:19
2

ČESTITKE BEČIĆA

Pristupom Švedske NATO postaje još respektabilnija alijansa

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić pozdravio je odluku mađarskog parlamenta o ratifikaciji švedske kandidature o pristupanju NATO-u, i uputio čestitke Švedskoj.

"Iskrene čestitke našim švedskim prijateljima i, od danas već i izvjesno, partnerima u okviru Sjevernoatlantskog saveza", poručio je Bečić.

Dodao je da če ovim procesom NATO će postati još respektabilnija alijansa.

"Formalnim finalizovanjem ovog procesa, koje se očekuje u kratkom periodu pred nama, a koji je priveden kraju današnjim prevazilaženjem i ovog izazova, NATO će postati još respektabilnija alijansa od 32 članice, čime će i Crna Gora postati bezbjednije i sigurnije mjesto za život", zaključio je potpredsjednik Vlade.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније