Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

08. 12. 2023. 17:32 >> 17:32
3

MILOVIĆ

"Reakcija URA dokaz da sam pogodio u centar, a tek sam počeo"

Razumijem nervozu i koordinisane napade na mene od onih koji su kadrirali bezbjednosnim sektorom poslednje tri godine i koristili bezbjednosni sektor za aktivnosti koje sada ispituje SDT, kazao je ministar pravde Andrej Milović (Evropa sad).

"Njihova današnja reakcija dokaz je da sam pogodio u centar. A tek sam počeo. Smjena njihovih kadrova doprinijeće nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage. Na taj način imaćemo najbolji odgovor ko za koga radi i ko je čiji “džoker“, kako kaza jedan bivši funkcioner kojeg istražuje SDT", kazao je Milović. 

Podsjetimo, da su kriminalni klanovi pronašli su svog džokera u novoj Vladi i preko njega pokušavaju da zaustave obračun koji je Vlada Dritana Abazovića vodila protiv organizovanog kriminala i korupcije, tvrdio je danas potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније