Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

К. Ј.

08. 12. 2023. 16:40 >> 16:51
2

URA

Adžić: Kriminalni klanovi pronašli svog džokera u novoj Vladi

Kriminalni klanovi pronašli su svog džokera u novoj Vladi i preko njega pokušavaju da zaustave obračun koji je Vlada Dritana Abazovića vodila protiv organizovanog kriminala i korupcije, rekao je potpredsjednik Građanskog pokreta (GP) URA Filip Adžić.

Kako je saopšteno iz GP URA, nakon namjere dijela vlasti da smijeni aktuelne čelnike bezbjednosnog sektora,Adžić je kazao da se dešava ono na šta su i upozoravali.

"Kriminalni klanovi su pronašli svog džokera u novoj Vladi i upravo preko njega pokušavaju da zaustave snažan obračun koji je Abazovićeva Vlada vodila protiv organizovanog kriminala i korupcije", rekao je Adžić.

On je naveo da se vodi žestoka borba se smijene ljudi koji su se na dnevnom nivou obračunavali sa mafijom i koji su konačno uspostavili funkcionalan odnos između Specijalnog državnog tužilaštva, Uprave policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost, a za šta su pohvaljeni od Evropske komisije i Stejt dipartmenta.

“To jasno pokazuje da se konci unutar Vlade vode izvan nje i to iz kriminalnih centara moći kroz džokera koji želi da zaustavi borbu za pravdu", kaže se u saopštenju.

Kako se zaključuje, pred Demokratama je veliki test gdje će se jasno pokazati da li imaju snage da se izbore za svoja programska opredjeljenja i ispune obećanja data građanima ili će zarad smirivanja tenzija u novoj većini sve to pogaziti.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније