Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

19. 10. 2023. 15:44 >> 15:44

NENEZIĆ

Abazović da vrati 600.000 eura za put kroz Mrkojeviće

Poslanik SD-a i predsjednik SO Bar Branislav Bane Nenezić komentarisao je današnju izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića na sjednici Vlade, i poručio da prvo treba da vrati pare koje su bile obezbijeđene za put u Merkojevićima, pa onda da priča o aerodromima.

"Abazoviću prvo treba da vratite 600.000 eura izdvojenih iz budžeta opštine Bar za put kroz Mrkojeviće, koji nije ni započet, iako ste ga u kampanji za lokalne izbore najavili kao prioritet, pa da gradimo aerodrom. Ili planirate da putnici budu padobranci", poručio je Nenezić na društvenoj mreži X.

Podsjećamo Abazović je saopštio da je prostornim planom predviđeno da Crna Gora ima sedam aerodroma, od čega jedan u Baru, koji će imati turističku ulogu, za slijetanje malih aviona, drugih vrsta letilica, aviona za gašenje požara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније