Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.M.

04. 09. 2023. 10:11 >> 10:16
6

MAŠKOVIĆ

"Građani prevareni, gradski prevoz se naplaćuje"

Šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković kazao je da nakon što je najavljeno da će od 4. septembra, osim za đake besplatan prevoz u septembru biti omogućen svim građankama i građanima Podgorice, građani su bili prinuđeni da ipak jutros plaćaju gradski prevoz.

"Sopstvenom odlukom vezi besplatnog gradskog prevoza za sve građanke i građane Podgorice tokom septembra mjeseca Glavni grad još jednom je pokazao svoju nesposobnost da isporuči ono što je obećao građanima", kazao je on. 

Mašković poručuje da ovo nije prvi put da nova gradska uprava prevarila građane u sprovođenju svojih obećanja, a boji se, kako dodaje, da nije ni posljednji.

“Dakle, nakon što je najavljeno (i objavljeno na sajtu Glavnog grada) da će od 4. septembra, osim za đake besplatan prevoz u septembru biti omogućen svim građankama i građanima Podgorice, građani su bili prinuđeni da ipak jutros plaćaju gradski prevoz”, kazao je Mašković. 

Pozvao je gradsku upravu da ne obmanjuje građane Podgorice, odnosno samo da ispuni obećano, te da što prije javnosti objasne šta se događa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније