Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M. [ Mina ]

17. 03. 2023. 19:32 >> 19:32
1

OO DEMOKRATE NIKŠIĆ

Kancelarija nikšićkog odbora Demokrata ponovo demolirana

Kancelarija nikšićkog odbora Demokratske Crne Gore demolirana je drugi put u ovom mjesecu, saopštili su iz te stranke.

Iz Opštinskog odbora (OO) Demokrata Nikšić su rekli da je riječ o posljednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa, koje ovih dana gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa.

“Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika (Moma) Koprivice, kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde”, rekli su iz OO Demokrata.

Oni su naveli da je Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti.

“Zanimljivo je da je mafija izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam, nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore Aleksa Bečić”, kaže se u saopštenju.

Iz tog Opštinskog odbora Demokrata su pozvali nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније