Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 03. 2023. 13:33 >> 13:39
9

KNEŽEVIĆ PORUČIO

"Abazović ima priliku do 16. marta za dogovor o formiranju vlade"

Premijer Dritan Abazović ima priliku do 16. marta za dogovor o formiranju 44. vlade, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević. On je u intervjuu za jednu beogradsku televiziju kazao da je siguran da je nemoguće da Milo Đukanović bude ponovo izabran za predsjednika.

“Mi smo imali dogovor sa Dritanom Abazovićem da formiramo 44. Vladu koja je trebalo da broji 20 ministarstava, a za mandatara izabrali smo Miodraga Lekića. Međutim, Dritan Abazović je bio odlučan da ne ispoštuje taj dogovor jer je bio nezadovoljan činjenicom da će doći do određenih kadrovskih promjena u toj Vladi i onda je 4. januara odustao od realizacije tog dogovora”, kazao je Knežević.

Knežević je rekao da Abazović i dalje ima priliku da se do 16. marta napravi dogovor.

“Nije do nas. Mi smo u toj Vladi pristali da imamo tri ministarstva od 20, a imamo 21 poslanika, a većina je 41. Ne znam šta još treba da uradi DF, osim da se samospalimo”, kazao je on.

Kazao je da je siguran da je nemoguće da Milo Đukanović bude ponovo izabran za predsjednika.

“To je pokazao i 30. avgust 2020. godine”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније