Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

03. 12. 2022. 16:52   >>  16:56 8

VUKOVIĆ

"Pozivam Milatovića na konsultacije u ponedjeljak"

Aktuelni gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković pozvao je predstavnika pokreta "Evropa sad" Jakova Milatovića na konsultacije u ponedjeljak.

Vuković je na svom Fejsbuku naveo da poštujući izbornu volju sugrađana, želi da da dodatni doprinos kako bi se proces formiranja vlasti u Podgorici desio na civilizovan način i u skladu s Ustavom i zakonima Crne Gore.

"U svjetlu podignutih tenzija koje su posljedica neodgovornog ponašanja i protivpravnog djelovanja jednog broja naših političkih konkurenata, kao prvi čovjek Glavnog grada Podgorica, poštujući izbornu volju naših sugrađana, želim da dam dodatni doprinos kako bi se proces formiranja vlasti u Podgorici desio na civilizovan način i u skladu s Ustavom i zakonima Crne Gore", naveo je Vuković. 

Vuković je istakao da na taj način, čuvamo ugled Glavnog grada. i izlazimo u susret očekivanju naših sugrađana.

Podsjetimo, Milatović je ranije kazao da će se kandidovati za gradonačelnika Podgorice. 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније