Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

31. 08. 2022. 11:25 >> 11:23
1

ĐUROVIĆ ČESTITALA DAN OPŠTINE TUZI

"Tuzi poznate kao sredina u kojoj caruje multietnički sklad"

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 1. septembra, Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 1. septembar, Dan opštine Tuzi, datum kojim se obilježava povratak samostalnosti ovoj opštini. Ova opština prepoznata je kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad, čime služi na ponos cijeloj državi. Ove univerzalne vrijednosti, koje predstavljaju temelj i najveće bogatstvo Crne Gore, stanovnici Tuzi bezrezervno čuvaju, time potvrđujući svoj građanski kapacitet i zrelost", navela je Đurović.

Izrazila je uvjerenje da će status punopravne opštine u predstojećem periodu kreirati još više mogućnosti za bolji i komforniji život građanki i građana opštine u podnožju Dečića.

"Takođe, računam i na nastavak partnerskog odnosa predstavnika dijaspore, koji se kontinuirano i snažno zalažu za prosperitet ovog kraja i njegovih žitelja”, zaključila je Đurović. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније