Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B. [ TVCG ]

03. 08. 2022. 16:17 >> 16:14

ZEKOVIĆ

Abazović ispunjava agendu centara moći van Crne Gore

Ispred Vile Gorica jutros je protestovala grupa građana zbog potpisivanja Temeljnog ugovora. Optužuju premijera za sve otvoreniju diktaturu.

Građanski aktivista Aleksandar Saša Zeković, je kazao da Dritan Abazović ne želi EU.

"On želi da posrbi jedan dio stanovništva, on želi da poništi slobodu govora i mislim da je ovo jedna dobra prilika i Crnogorcima i Srbima, da treba da se okupe da sarađuju izvan ove vlade i izvan koncepta koji zastupa Dritan Abazović. Ovo je agenda koju radi za druge centre moći koji nijesu u Crnoj Gori, sprovodi tuđe planove aktivnosti i ono što je suština je da treba da pokažemo više odgovornosti jedni za druge i da kreiramo širi front koji će se zalagati za evropske integracije ove zemlje", kazao je Zeković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније