Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ I. P. ]

11. 07. 2022. 14:11 >> 17:11

ADŽIĆ-PRESKER

Vrata EU otvorena za Crnu Goru, podrška Slovenije

Vrata Evropske unije (EU) otvorena su za Crnu Goru, i na tom putu neće izostati podrška Republike Slovenije. To je poručeno sa sastanka ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića i ambasadora Slovenije u Podgorici Gregora Preskera.


Adžić je, kako je saopšteno, poručio da će MUP dati puni doprinos daljem unapređenju odnosa dvije prijateljske zemlje, sa posebnim fokusom na policijsku saradnju, kao i oblasti vanrednih situacija i civilne zaštite.

"Ovom prilikom afirmisana je odlučnost Crne Gore da sprovede neophodne reforme sa ciljem što skorijeg članstva u Evropskoj uniji, a na tom putu može računati na Sloveniju kao pouzdanog partnera", navode iz MUP-a.

Podsjećaju da je sastanku prisustvovao i v.d. generalnog direktora Direktorata za evropske poslove, međunarodnu saradnju i programe podrške MUP-a, Sergej Mučalica.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније